contacteer ons
  • EMOTIONALISEER UW KLANT

  • INSPIRERENDE INSTORE CONCEPTEN

    World Class Spirits
  • UNIEKE WINKELINTERIEURS MET AANDACHT VOOR BELEVING

    electro VDS
  • PRODUKTPRESENTATIES VOOR MERKEN MET AMBITIE

    UBBINK

Wij creëren de totaalbeleving voor uw klanten

Bij Presentit houden wij van mensen. Iedereen is verschillend en onze passie is om ùw specifieke behoeften op vlak van productpresentatie in te vullen.

Als retailer beseft u maar al te goed dat de inrichting van uw fysieke winkel  op vandaag inspirerend en boeiend moet zijn. U wil  van het klantenbezoek aan uw winkel een beleving maken, een ontdekkingstocht. Wij bieden dan ook ontelbare invalshoeken hiervoor.

Als merkenfabrikant beseft u dat uw fysieke aanwezigheid door middel van een sterke presentatie bij winkels of verdelers door de eindklant wordt opgemerkt en top of mind blijft. Dit bekom je niet met enkel online aanwezigheid. Waarom de twee kanalen, online en offline, niet gaan combineren?

Wij werken graag met mensen. Praat met ons en u vindt oplossingen.

Displays, shop-in-shop concepten en de winkelinrichting zelf zijn enkele tools om de beleving uit te bouwen. Daarnaast hebben wij nieuwe concepten ontwikkeld die elk inzetbaar zijn volgens uw wensen.  Laat ons u inspireren tijdens een persoonlijk gesprek. Displays kunnen als doel hebben een product te lanceren, de merkbekendheid versterken, een product in de kijker zetten of wat voorraad in de winkel te hebben. Ook als informatie bewijzen deze hun nut: via de digitale communicatie kan hier on –en  offline informatie worden geïntegreerd.

Een shop-in-shop concept geeft het voordeel aan een merk om zich duidelijk te profileren, en een breed assortiment te kunnen presenteren. Voor de retailer die aan het merk een belangrijke plaats geeft op de vloer, is dit interessant om  via het merk extra bezoekers over de vloer te krijgen.

In de retail is ontzettend veel veranderd. Als winkelinrichter hebben wij ons dan ook volledig aangepast aan de veranderde markt. Wij gaan veel verder dan enkel meubels maken. Op het vlak van beleving adviseren wij onze klanten, en tekenen ook de volledige customer journey uit. Onze jarenlange ervaring  in productpresentatie is eveneens een grote toegevoegde waarde. Dagelijks zijn wij met uw uitdagingen bezig, en als specialist kunnen wij u ook in deze boeiende wereld inwijden.

Productpresentatie en de beleving die wij hier aan toevoegen, dat is onze passie.